Sterk siger av juniorlaget

G19: Stord-Trio/Rosendal/Halsnøy 2-3. Treningskamp mot Stord, som spiller i 1.divisjon junior denne sesongen. Vi er i 2.divisjon, men fornektet oss ikke og tok en fortjent 3-2-seier på Vikahaugane.

Klikk på bilete for full storleik

Litt lengre reisetid enn planlagt, da ferge 2 var innstilt, men ut på tur - aldri sur. 1.omgang starta og T/R/H kom godt igang. Flere gode halvsjanser med Martin på gode løp. Stord var gode og hadde flere innøvde varianter og var farlige på kantene i starten. Men når backane våre fant ut av det, så ble dette bra demmet opp. Mye bra backspill av Eivind Haavik, Tobias Medhus og Vegard Johnsen.

Martin blir så felt inne i 16-meteren og dommer blåser straffe. Martin tar ansvaret og ledelse til T/R/H. Vi får dessverre ikke nyte ledelsen særlig lenge. Stord utligner så og si på første angrepet, stillingen 1-1 står seg til pause. Noen få bytter i andre og kampbildet fortsetter med vi at trør godt til, men er litt lite flinke til å etablere det spillet vi ønsker. Stord har spillet, men vi har trøkket. Dette kombinert med veldig gode enkeltprestansjoner, så sliter Stord til tider mye med å bryte helt igjennom. Stian Myklebust veldig solid som stopper idag, sammen med makker Olav Myklebust og Joakim Olsen.

Klikk på bilete for full storleik

Dawit Kahsay inn i pausen og leverer veldig bra på topp. Han kroner det hele med et flott driv og sender T/R/H i ledelse igjen, 2-1. Ikke lenge etter får vi ny straffe. Eivind Saghaug med et bra straffespark, men keeper helt nede ved stolpen redder. Så etter litt klabb og babb i feltet, skyter Sander Lillesletten ballen opp mot høyre hjørne og utagbart for keeper- stillingen 3-1.

Mot slutten av kampen merker vi litt av kjøret, og Stord får til flere gode overganger og lykkes med å få en redusering. Kampen ender med 3-2 seier til samarbeidslaget.Vi er godt i gang med oppkjøringa til sesongen, vi har en god tropp som holder meget bra nivå. Takk til Atle Skåla som var sjåfør.

Desse var med:

Eivind Bjørnebøle, Eivind Haavik, Stian Myklebust, Joakim Olsen, Olav Kvandal Myklebust, Vegard Johnsen, Sander Saghaug Lillesletten (kaptein), Eivind Tufta Saghaug, Hermund Døssland, Hans Fredrik Zimmer, Tobias Medhus, Dawit Kahsay, Martin Veastad, Helge Mehammer.