Dobbel nedtur

G19: Nymark-Trio/Rosendal/Halsnøy 6-0. Juniorlaget fra Kvinnherad med bortekamp mot Nymark. Det ble ikke helt det store øyeblikket denne kampen og vi kan enkelt summere sesongen så langt etter to spilte seriekamper med: Opp som en fjert og ned som en lort. I tillegg var laget på Brannkamp etterpå, uten at det gav poeng heller.

Klikk på bilete for full storleik
Stortap for juniorlaget i Bergen. Alle foto: Helge Sunde.

Nymark var rykket ned som nest dårligste lag fra 1. divisjon til denne sesongen. Men, utfra kampbilde så skal vi absolutt kunne være på høyde med Nymark. Dessverre, så vil det seg ikke i denne kampen. Vi har betydelig mange brudd imot og blir løpende etter ballen i store deler av kampen.

1. omgang bærer preg av at Nymark slår lange baller i bakrommet og drar fordel av medvinden i første omgangen. Vi blir stadig litt på etterskudd med tellefeil i forsvaret og står for høyt i banen slik Nymark spiller opp med lange baller.Nymark har bra fysikk i laget uten det store finspillet. De få gangene vi lykkes med å spille ball, så får vi store rom å spille på.Først 41 minutter ut i omgangen får Nymark uttelling etter corner. Og 2 minutter seinere er Mats Ekeland litt uheldig og ballen glipper i mål.

2. omgang blir mye lik første omgangen, med unntak av at Nymark nå ikke slår så mange baller i bakrommet, men kriger seg gjennom på midtbanen. Vi er ikke tette nok i duellspillet og er på etterskudd. Nymark skorer etter 7 min, 10 min, 15 min. kampen er uten tvil avgjort. 33 minutter ut i 2 omg får vi en mann utvist med direkte rødt kort. Eivind T Saghaug med en i overkant stygg takling og dommer er ikke i tvil. Nymark setter inn nådestøtet med 6-0 etter 44 minutter. Kampen ender med 6-0 tap.

Klikk på bilete for full storleik
Godt innhopp av Helge.

Vi endrer litt på formasjonen i andre omgangen, Martin Veastad ble mye aleine på topp i dag, ble litt bedre med en 4-4-2 og Dawit Kahsay som spissmakker. Helge Mehammer inn etter pause sentralt, og bidro positivt til at vi kom oss litt mer fremover på banen.Vi skal kunne levere mye bedre en dette, Nymark er ikke så gode som resultatet viser, men vinner helt fortjent. Nå får vi legge denne kampen bak oss, se fremover til neste kamp mot Lyngbø, hjemmekamp på Halsnøy 26 april.

Som om ikke tapet mot Nymark var nok, så hadde vi kjøpt biletter til Brann-Stabæk på stadioen. Brann tapte 2-1 på hjemmbane. Men, Nest/Sotra vant sin debut i 1.div med 2-1 seier på bortebane.

Kampfakta fra Nymark kunstgress

G19: Nymark-Trio/Rosendal/Halsnøy 6-0 (2-0)

Rødt kort: Eivind Tufta Saghaug (78 minutt)

Trio/Halsnøy sitt lag:

Mats B Ekeland, Warhel Suleman, Vegard Johnsen, Stian Myklebust, Ole Martin Hillestad, Sander Saghaug Lillesletten, Kjetil Eide(kaptein), Fredrik Eide, Svein Helge Hølland, Eivind Tufta Saghaug, Martin Veastad.Innbyttere: Vegar Bauge, Hermund Døssland, Hans Fredrik Zimmer, Helge Mehammer og Dawit Kahsay.

- Trener: Raymond B Olsen