A-laget vant heime mot Os 2

Nordavinden gjorde forholdene vanskelige for laga under kampen, og medvirka til at laga pressa i kvar sin omgang. Halsnøy jobba godt utover i kampen og tok alle poengene.

Ny heimekamp og nok eit 2er lag, denne gangen Os2:

Me stilte me følgjande lag: Eirik. W. Eikeland. Jonas Hølland.Sindre Fjelberg. Ole Martin. Vegard Johnsen. Svein Helge. Ingvald Johnsen. Helge Mehammer. Martin Lygre. Chriss Andre Grønstøl og Mats Paulsen

Innbytarar i dag: Erik Steinsbø 35 min for Svein Helge. Gisle Eide 35 min for Vegard. Svein Helge inn igjen 20 min for Mats. Atle Eide 3 min for Chriss Andre.

Meget vindfylt på Myro i dag og laga hadde kvar sin omgang. Os2 tek leiinga etter 10 min og kontrollerer resten av omgangen utan at nokon av laga skaper den heilt store underhaldninga.

Andre omgang og det er klart for dobbelt senior bytte når Erik og Gisle entrar banen. Det viste seg for å være eit bra trekk for allereie etter 5 min set Erik inn 1-1 J Os2 svarer kontant og går opp til 1-2 like etterpå. Så i det 82 min får Svein Helge ein fin stikker gjennom frå Erik og aleine me keeper set han inn 2-2 J. 3-2 stuper Marin inn etter at Gisle sitt skottreff tverligger, flott jobbing og kontant frå Martin som var fint frampå der og blei match vinner i dag. Tøff kamp i den kalde nordavinden i dag og difor extra herleg med siger J

Neste kamp er borte mot SOLID nå fredag kl 18:15. Kansje DU tar turen til Sagvågen og hjelper oss til 3 nye poeng……

Scoringsklubben 55 stk til nå, forsatt ikkje forseit å være med:Alise Kari Bjørnevik, Torvald Eide, Tor Bjelland, Vegard Bjørnevik. Are Ulseth. Svanhild Padøy. Ben Kjetil Benjaminson. Helga Thoresen, Marianne Sjo, Verner Fjelland, Aage Fjelland, Ordin Johnsen, Arnljot Hvidevoll, Geir Eide, Svein Erik Eide, Ingrid og Arild Sjo, Lene og Ingolf Sjo, Kari Eide, Monica Sjo, Jan Arve Eide, Marta Eide, Annlaug Eide, Åge Lygre, Rune Landa, Even Sjo, Svein Harald Hansen, Halsnøy Trelast, Kjell Inge Hansen, Ole H. Horn, Svein Malvin Sjo, Marius Horn, Marianne K.Sjo, Ann-Tove H.Eide, Dan Greger Våge, Ada I.Normann, Magnhild Eide, Vilde Eide Bjørnebøle, Synne Eide Bjørnebøle, Erling Hansen, Øystein V.Matre, Elisabeth Hansen, Anders Padøy, Ingvar Hølland, Helge Mehammer Tofte, Kristine Mehammer, Synnøve Fjelberg, Ann Helen Ripel, Maristova Hoteldrift A/S, Birger Grønstøl, Rebecca Harsvik, Anita Grønstøl Harsvik, Rune Karlsen, Janicke Eide, Nils Magne kloster og Olav Eide.

Vinnar av scoringsklubben i fjor blei: Rune Karlsen. Gratulerer J

Mvh:Ingvar Hølland