Halsnøy J17 med full pott på tre kampar i haust

Halsnøy står med full pott etter tre serierundar i J17 3. divisjon. På desse kampane har dei scora 13 mål og sluppet inn 1...

Etter å ha gjort reint bord i vår sesongen med 9 seirer, ein uavgjort og 51 scora mål og kun 4 baklengs var jentene klar for nye utfordringat i haust.

Vi er kommet i ny gruppe med bare nye lag bortsett fra Fitjar og Gneist 2.

1) Halsnøy - Lyngbø vart spela på Sæbøvik 27 august med resultat 2-0 til oss. Julie scora begge måla i denne kampen.

2) Sandviken 2 - Halsnøy vart spela i Bergen 4 september med resultat heile 5-0 til Halsnøy. Målscorerar her var Kristine 3 og Julie 2

3) Halsnøy - Fana 2 vart spela på Sæbøvik på lørdag med resiultat 6-1 til heimelaget. 2x Julie, 2x Kristine, 1x Hanna og 1x Ellinor

I tillegg til laget, som består av jenter i 15-17 års alderen, låner med spelerar frå J14. Her er mange talentfulle jenter somk klarer seg veldig godt.

Neste kamp nå er borte mot Mathopen/Vadmyra2 lørdag 17. september