Halsnøy J17 seriemester og klar for KM-sluttspel

Etter å ha vunnet torsdagens kamp mot Fitjar 4-1 kunne vi sikre seriemesterskapet ved å ta poeng mot Gneist idag. Halsnøy jentene viste ingen nåde og vant 6-1. Halsnøy J17 er dermed seriemestere og klar for KM-sluttspel.

Denne veka starta på torsdag med den viktige kampem mot Fitjar.  Jentene hadde lenge sett fram til denne kampen og sov nok litt dårligere natt til torsdag. Ved tap i den kampen kunne Fitjar passere oss på tabellen...

Vi hadde forfall på Ester, men hadde fått med oss Silje, Elina, Alida og Emma fra J14. Allerede på oppvarmingen var det tydelig at jentene var tent på oppgaven. God innstas og fokuserte på oppgaven :) Det skulle bare gå 2 minutt etter at dommer Thomas bles igang kampen så stod det 1-0. Kristine gjorde alt sjølv med raid fra midten og banka kula i mål - herlig start. Resten av omgangen var prega av mykje duell spel og kjemping fra begge lag. Forskjellen var en giftig Julie som putta to mål før pause - begge etter godt Halsnøy spel.

I pausen var vi enige om å fortsette jobbingen og ikkje sleppe Fitjar inn i kampen. Andre omgangen vart som den første med mykje dueller og kjemping. Fitjar reduerte til 3-1 og det var fortsatt nerve i kampen, men når vi fekk tildelt straffe etter halvtimen spelt reknar vi med å avgjørte det heile....., men desverre gjekk den utforbi stengene,,,, Når det var igjen 4 minutter avgjorde bursdagsbarnet Hanna det heile med et flott frispark som gjekk direkte i mååål og 4-1.

Dette var ein solid lag seier kor alle i laget inkl dei som starta på benken skal ha skryt. Heerlig seier og 3 viktige poeng på ein kveld kor det var møt fram eit flott antall publikum.

Seriemesterskapet vart idag søndag  sikra ved 6-1 imot Gneist. Kristine x2, Sofia, Hanna, Julie og Silje ordna målene. Til tider gjere med enkle valg med ball, slår den enkle pasningen, nye bevegelser og vending av spel som er veeldig kjekt å sjå på - og som i tillegg er vedlig effektivt og setter motstander totalt ut av spel. Godt levert jenter.

Siste seriekamp neste søndag i Bergen. Deretter første sluttspelkamp i kretsmesterskapet helga etter.. PS sett av datoen !