BLI MED!

Til gutter og jenter + foresatte på Halsnøy

Sender med dette ett hjertesukk og oppfordring fra Fotballgruppen i Halsnøy IL.

Vi erfarer at en del spillere har sluttet på fotball av ulike årsaker, det i seg selv er hverken unormalt eller unaturlig rundt omkring. Det som dessverre blir konsekvensen på en liten plass som Halsnøy er at flere lag er i en situasjon hvor man ikke kan stille lag og noen er i en situasjon der de må vurdere om de kan stille lag.

Trenerne for de respektive lag gjør en kjempejobb jobb med å dele på spillere, bytte litt lag, jenter spiller med gutter, bytte årsklasse, slå sammen lag, ja alt for å gi alle som vil spille et tilbud.

Fotball er gøy, fotball er sosialt, fotball er sunt og fotball skaper vennskap og historier for resten av livet. Cuper i inn og utland, seriespill i regionen og nærliggende fylker, ja det skapes samhold og spennende hverdager.

Nå jobber vi for fullt med å få på plass et eget klubbhus , kanskje allerede på plass til neste sommer, noe som vil være en kjempe positiv tilvekst til Halsnøy fotballen. Et samlingssted før og etter kamp og trening, et sted man bygger garderobe kultur og samhold, et sted man kan ha mange sosiale stunder med pizza og fotball på TV.

Oppfordringen er derfor til de som har sluttet, uansett årsak, om ikke de kunne tenke seg å begynne igjen.

Oppfordringen er til dem som aldri har spilt fotball av ulike årsaker,  til å prøve.

Det spiller ingen rolle hvor god eller mindre god man tror man er, vi har behov og plass til alle. Kom igjen, prøv og se hvor gøyt det er.

Uansett årsak til at man har sluttet eller aldri har begynt, ta kontakt og la ingenting være uprøvd.

Kontaktpersoner hvis du har spørsmål/ kunne tenke deg å begynne:

Espen Øvrevik, Leder Barneavdelingen

Mob : 952 72 966

Mail: ovrevik@hotmail.com

Verner Fjelland, Leder Ungdomsavdelingen

Mob: 926 54 134

Mail: verner.fjelland@gmail.com

Richard Erlandsen, Styreleder Fotballgruppen

Mob: 90 40 70 78

Mail: r.erla@online.no

Vi ser frem til å høre fra nettopp DEG.

Richard Erlandsen

Styreleder Fotballgruppen