G16 slo Loddefjord 4-1

Trio/Halsnøy G16 vann "krigen" mot Loddefjord, som ikkje akkurat representerte klubben sin på nokon god måte. Språkbruk til medspelera, motstpelera og dommar, som me heldigvis sjeldan opplever.

Opptur for G16

Etter å ha spelt 3 skuffande kampar, så viste Trio/Halsnøy G16 igjen kva som bur i laget, når dei møtte sterke Fyllingsdalen på Varden Amfi fredag. 2-2 skal Fyllingsdalen vera mest letta over.

Skuffande kamp på Osterøy

Trio/Halsnøy G16 tapte bortekampen mot Osterøy Fotlandsvåg 2-0, i ein kamp som må vera den svakaste gutane har spelt på lang tid.

2 tap for G16-1

Fortjent 1-5 tap mot Brann laurdag og eit forferdelig surt 2-3 tap mot Os onsdag. Uansett god matching for gutane på Trio/Halsnøy G16-1.

Uavgjort mot Fana

Trio/Halsnøy G16 tok imot Fana heime på Kvednabekkjen laurdag. Ein brukte igjen ein omgang på å vakne og måtte ta til takke med uavgjort 2-2.

Ein thriller av ein fotballkamp!

Trio/Halsnøy låg under 3-1 til pause i bortekampen mot Austevoll, men snudde kampen og vann til slutt 3-4!

Bare nesten for Trio/Halsnøy G16

Gutane tapte 2-3 for solide Gneist, men skal vera stolte over det dei presterte mot favoritten til kretsmestertittelen.

Stranda stoppa Trio/Halsnøy G16 i Norway Cup

Med relativt godt ver, overnatting på hotell og mykje bra fotball var Norway Cup atter ei stor oppleving.

Strålande avslutning på vårsesongen.

Tertnes leia 2-1 til pause, men så gira gutane om, køyrte ekspresstoget over dei i andre og vann 2-5.

Trio/Halsnøy G16 vann 3-2 mot Baune

Sigeren burde nok vore klarare etter spel og sjansar, men da ville seg ikkje heilt framfor mål.

Klubb-TV

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: