Halsnøy J14 vann igjen!

Jentene kom tilbake etter å ha vore under 1-0 til pause.

J14 - Oppsummering siste 2 kamper

Tap 2-0 borte mot serieleiar NoreNeste/Os 2 og siger 2-1 heime mot Skogsvåg.

Kjempestart for Halsnøy J14

J14 vann fyrste kampen heime mot Frøya 6-0!

2 kampar mot Trio og 2 sigrar

Halsnøy J13 er puljevinnarar i vår! Dei to siste kampane var mot Trio 1 og 2, som begge gav siger.

8-0 mot Odda

Fantastisk innsats, spesielt tatt i betraktning at ca halve laget hadde 4 dagar med handballfestival i beina! (Red.anmrk: Nytt lagbilete utan lyskaster hadde vore å foretrekka:-)) )

J13 "knuste" begge Trio-laga

Fyrst måtte Trio 2 reisa heim med 6-1 tap frå "Nya Myro" forrige veke, før Trio 1 måtte tåle 6-0 tap i si eiga nye "leikegrind" på Valen. Her kjem referat frå begge kampane.

J13 tapte 1-0 for Rosendal

Lite finspel, helst lange ballar og krigingprega kampen i Rosendal. Laget sin fyrste mållause kamp på........veldig lenge!

4-2 seier i Odda!

Halsnøy J13, som er ein miks av 11-, 12- og 13åringar, opna med seier i fyrste seriekamp. Litt nervøse start på sesongen, men allikevel fullt fortent med 3 poeng heim til Halsnøy.

Klubb-TV