Surt tap mot Trio heima på myro

Mykje positivtå ta med seg, tross 4-2 tap i naboduellen.

Søndag var det klart for vårsesongens siste seriekamp, heima på myro fekk me besøk av Trio.

Sjefen oppsumerer kampen;

Me var enige før kampen om å gi alt, fordi om me hadde ein del forfall til kampen og litt få spelere ta av. Men det var Trio som kom best i gong, dei var mest agressive og satte press på oss. Og 10 min ut i omgangen tar dei ledelsen. Etter kvart kjem me meir med i kampen og tar meir og meir over spelet. Me er tettere oppi duellene og spelet flyter til tider fint, men som tidligere i sesongen sliter me med å komme til dei store sjansene. Me går til pause med 0-1.

2. omgangen starter bra, me får til å spille ballen fint i laget og kjører til tider over Trio. Og etter flott skudd frå Kjersti Marie Tofte får me utligninga til 1-1. Men så er me litt ukonsentrerte og Trio får litt for lett gå i ledelsen igjen. Men me kjem fort tilbake og utligner til 2-2 etter eit litt heldig mål frå Gunnhild Hvidevold. Me føler me har bra kontroll, men 15-20 min før slutt begynner me gå tom for krefter, og har ikkje friske bein å sitja inn på.. Trio kontrer inn 3-2 og kjem meir med i kampen igjen. Trio punkterer kampen 5 min før slutt når dei sett inn 4-2 etter dårlig markeing på eit frispark som blir slått inn frå hjørnet på 16 meteren.

Me har gjennomført ein bra vårsesong, spesiellt med tanke på at me bare har hatt alle spelarane tilgjengelig i 1 av 10 kamper. Dåke skal vere veldig fornøyd med innsatsen, alle sammen

Då blir det ferie til august, og me håper absolutt ALLE er klar for ein kjekk haustsesong.