Siger mot Finnås.

Solid 7-0 siger borte mot Finnås7er for jr.damene.

Det blei ein relativt lett seier mot Finnås. Uten sjefen med på kamp, var eg litt redd for at me skulle gå i fella med å undervurdere Finnås. Men jentene var konsentrerte frå start av og Finnås fekk knapt låne ballen. Men som vanlig er me ikkje effektive foran mål. Det går vel 20 min før me får første scoring, etter å hatt einvegskjøring mot Finnåsmålet. Me leder 3-0 til pause, ikkje eit mål for lite. I 2 omgong kommer me godt i gong og scorer 2 kjappe mål. Me fortsetter å trøkke og får inn to mål til i løpet av omgangen. Finnås har og sitt einaste skudd på mål i denne omgangen, men Ina er på plass. Finnås sin beste spelar er keeperen, men me skyter ho god og;)

Det var aldri tvil om kven som ville vinne kampen. Og med solid seier snakker eg meir om at me er nærmere 14-0, enn Finnås er ei redusering. Me prøver å holde ballen langs bakken, og kome rundt på kantene. Jentene er flinke til å variere mellom å spele fin pasningsfotball og utfordre på egenhånd. Trur Finnås spelarene var lei av å bli rundlurt av spesiellt Marte og Kjersti Marie.

Syns jentene er flinke til å holde konsentrasjonen og humøret oppe fordi om Finnås gjere alt for å stykke opp kampen med å måke ballen langt vekk heile tida. Og eg syns til tider Finnås speler ufint, men jentene er flinke og bare fortsetter å spele.

Me skal og ta med oss at me er det einaste laget som har holdt nullen i tre kamper mot Finnås:)) Denne gongen var det Ina som ikkje slapp inn mål, godt jobba:))

Alle spele ein god kamp, men eg syns Synne og Marte er dei beste hos oss i dag:))

Desse var med: Ina, Synne,Frida, Christine,Vilde, Kjersti Marie,Gunnhild,Marte,Regine.

Målscorer: Vilde Bjørnebøle2, Kjersti Marie Tofte 2, Gunnhild Hvidevoll, Regine Landa og Marte Eide.

Takk til Åse som var med og styrte innbyttene og jagde på oss:)) Glad for at me fekk deg med heim igjen, vanskelig å finne fram på Bømlo:))

Christine