Årsrapport G10 - Sesongen 2013

Arnljot, Dag Ivar og Asle oppsummerer sesongen 2013.

Årsrapport G10 ( Gutter fødd 2003/2004) – Sesongen 2013

Spillerstall 2013  - Totalt 13 spillere

Mathias Alvær Kristensen, Ole Johannes Thoresen, Julian Hvidevoll Fredriksen,  Heike Herland Eide, Trym Solheim Fjelland , Bjørn Einar Isdal Hvidevold, Aleksander Sætre, Isak Røen, Mathias Simonsen,  Adrian Romslo, Elling Andreas Røen, Maikren Juus, Anders Mitchell Eide

Trenere: Arnljot Hvidevold og Dag Ivar Eide

Oppmann: Asle Kristensen

Etter en vinterpause, startet vi opp med treninger i mars og har gjennomført 1 trening pr uke. Spillerne har vist fin fremgang, men de har en del å gå på. Fokuset videre må være bevegelse uten ball, tempo, presisjon, og ikke minst disiplin. Treningsfremmøte har i år vært varierende. Vi tror dette skyldes at vi av ulike grunner har trent på fredager fra 1630-1800, i store deler av året.

I løpet av sesongen har vi deltatt på 6 seriekvelder i Kvinnherad, i tillegg har vi deltatt på Bendit cup (Solid IL), Kværner Puttefestival (Stord IL) og Spar Haga cup (Trott IL). Vi har meldt på 2 lag til alle seriekvelder og turneringer, med unntak av Spar Haga Cup. I denne turneringen spilte vi 7’er fotball og vi deltok bare med et lag.  I løpet av årets sesong har vi spilt 41 kamper. Dette har resultert i 18 seirer, 4 uavgjorte og 19 tap. Lagene har scoret 144 mål og sluppet inn 121.  Vi synes også det er verdt å nevne at vi har forsøkt å stille med 2 jevngode lag til alle turneringer vi har deltatt i. Her er det meget forskjellig praksis hos kjente motstanderlag.

Årets sesong har gitt oss mange fine opplevelser både for spillere og foreldre, men ekstra gøy var det å få møte Davy Wathne både på Bendit Cup og Kværner Puttefestival. Davy stilte sporty opp på bilder i lag med spillere, og han tok seg også god tid til å snakke med mange av våre spillere. Dag Ivar ble intervjuet under premieutdelingen i Bendit Cup, og han fikk følgende spørsmål fra Davy i forbindelse med våre resultater: «Må treneren gå??» Da ble det mye latter.laugh

Takk til alle for en flott sesong yes

Vennlig Hilsen

Arnljot, Dag Ivar og Asle