God seriestart for G13

Her kjem ei oppsummering frå dei 3 fyrste kampane til Halsnøy G13.

Storseier i første serie kamp.

Halsnøy G13 - Rubbestadneset 10-1

Startoppstilling: Tore, Sverre, Thomas, Marcus, Anders(Toften), Anders EB, Selmer, Mathias, Christoffer.

Innbyttere: Isak, Bjørn Einar, Trym.

Mål: Selmer 3, Tore, Sverre, Marcus, Anders EB 2, Trym, Mathias,

Dommer. Marius Quam.

9 April var første Serie kamp for G13. Det var 9 fotball for første gang for dei. Så spenninga i gruppa var stor. Me gjekk ut i ein 3-4-1 formasjon. Det såg ut til å fungere bra. Dei starta spillet fint med bra pasnings spill.  Dette var noe uvant for dei siden det var med offside. Men gutta klarte dette fint. Forsvaret stod fint i lag og dei var flinke når ein startet spillet i fra keeper Tore Emmerhoff. Dei var flinke til å snu spillet når muligheten var der. Det blei mange mål i 1 omgang. Me ledet 7-0 til pause etter mange fine mål. Det blei gjort bytter underveis i 1 omgang slik at alle fikk spille mest mulig.

2 Omgang gjorde vi ein del endringer på laget, vi byttet keeper og Selmer gjekk i mål. Samtidig gjorde me ein del endringer ute på banen og prøvde spillere i nye posisjoner for å prøve ut dette. Blei bare 3 mål i 2 omgang, scoret 1 mål på straffe. Anders EB blei felt og tok den sjøl. Flott straffe. Ellers hadde me med 2 fra G12 som fikk spille ein del. Bjørn Einar og Trym. Rubbestadneset fikk et trøste mål i 2 omgang.

Kjekt å møte nye lag som me ikke spilt mot før.

God innsats fra heile gjengen og kjekt med ein god start på sesong åpninga.

Uavgjort i Rosendal

G13 Rosendal -  G13 Halsnøy  4-4

Startoppstilling: Thomas, Sverre, Marcus, Anders(Toften), Anders EB, Selmer, Mathias.

Innbyttere: Christoffer, Trym, Isak, Tore, Espen

Mål: Mathias, Selmer 3.

Kampen blei spilt som på 7er bane siden Rosendal er meldt på som 7 lag. Banen var liten til å være 7er bane. Men slik er det.

Vi starta bra med ei tidlige scoring av Mathias der me snudde spillet raskt i fra Høyre side vi midt og til venstre side der Mathias kunne forsere rett mot mål. Fint skudd til side for keeper.  Etter det produserte vi noen sjanser som vi kunne scoret på men hadde ikke hellet på vår side.

Rosendal kom mer med etter hvert og litt for mange feil pasninger og feil plassering fra vår side gjorde at Rosendal kunne gå til pause med 3-1 ledelse. Me hadde mange corner i 1 omgang uten hell.

Etter ein prat i pausen og bytte av keeper gjekk Marcus i mål.

Vi gikk ut i lag om å snu dette og presset på for utlikning. Vi fikk raskt et mål av Selmer etter noen minutter. Vi fortsatte presset og fikk corner der Selmer scoret igjen. Nå var det 3-3 og dette hadde vi tru på. Rosendal var farlige frempå ved anledninger men keeper Marcus reddet stort skudda som kom. Me hadde fint pasning spill i perioder og Anders Toften lobbet et fint gjennom spill til Selmer som kunne heade over keeper og i mål og 3-4 til oss. Etter det byttet vi ut slitne spillere og ville prøve å ro dette i land. Men Rosendal fikk utlikning på slutten der me var litt uheldige me det målet dei fikk.

Alt i alt var 1 omgang under par. Men 2 omgang var bra. Godt gjort å snu til 3-4 i 2 omgang ved å ligge under 3-1 til pause.

SEIER MOT USKEDALEN

G13 Halsnøy - G13 Uskedal 3-2.

Startoppstilling: Eling, Sverre, Marcus, Anders(Toften), Anders EB, Thomas, Mathias.

Innbyttere: Christoffer, Isak, Tore, Espen

Mål: Mathias, Anders EB, Anders Toften.

Kampen blei spilt som 7er kamp.

Dommer. Marius Quam.

Vi starta kampen med bra spill. Ballen gikk fint fra spiller til spiller. Guttene så tente ut. Og gjorde det vi hadde snakket om før kampen. Me hadde ny keeper i dag der Eling fra G12 stod i mål. Etter 13 minutters spill serverte Anders EB Mathias med et flott gjennom spil fra midten som han kunne løpe gjennom å sett utagbart for keeper. Mathias var flyttet opp som spiss i dag når Selmer var syk og ikke kunne være med.

Uskadal hadde ikke komt til Halsnøy uten å gi oss kamp. Og det regnet vi med og. Dei jobbet hardt på og hadde noen gode muligheter med raske spiller på høyre kanten med Sverre var med på notene. Dei fikk et mål etter noen å 20 minutters spill. Dette var ein periode der me datt litt ned på i pasning spillet og var ikke heilt med. Det var høgt tempo og noen blei litt trøtte etter god jobbing og me byttet noen då.5 minutter før pause gikk vi opp i 2-1 leiing ved et flott skudd av Anders EB.

Det var godt å gå til pause med ledelse for Uskedal var med i kampen.

2 Omgang kom i gang og det var jevnt mellom laga. Uskedal utliknet til 2-2 etter 17 minutter spill av 2 omgang. Nå måtte gutta jobbe hardt på for å vinne dette. Etter hvert kom me til flere sjanser og gikk opp i ledelse ved Anders Toften i det 26 minutt. Vi jobbet hardt på for å ro dette i land for Uskedal ville ha med seg 1 poeng heim. Men etter mye nerver for oss på trener benken blåste dommer av og seieren var i boks til stor glede for spillere og trenere. Ein jevne og underholdene kamp.

Og kjempe innsats av spillerne. Nå kan ein ta helg med 3 poeng til J

Neste kamp heime mot Bremnes 2,  30 april.

- Gisle, Erik og Erling-