Komfortabel seier.

Litt forsinka rapport frå kampen borte mot Rubbestadneset, som me vann 6-1.

Rubbestadneset 1 – 6 Halsnøy G13

Startoppstilling: Sverre, Anders E B, Thomas, Mathias, Marcus, Isak, Christoffer, Tore, Selmer,

Innbytter: Anders (Toften).

Mål: Selmer 4, Mathias, Anders E B.

Årets 2 kamp mot Rubbestadneset var ein kamp der me benytta flere spillere i nye posisjoner i første omgang. Me starte med Sverre i mål. Forsvar Mathias, Isak og Selmer. På Midten hadde me Tore, Anders Eide, Thomas og Marcus. Framme som spiss Christoffer. I dag var det og 9 fotball noe guttene liker å spille. Kampen starta litt jevnt og Rubbestadneset hadde dei største sjansene til å begynne med, men Sverre var god i mål.  Etter det så hadde me god kontroll bak, Men me skapte lite og ingenting. Ein ting me var flinke på i 1 omgang var å starte bak og spille ballen fra side til side og snu spillet via forsvaret og fremover. Men når me kom litt opp på banen stoppet det litt. Etter 22 min kom Anders Toften inn.

I 2 Omgang gjorde me ein del endringer på laget. Me gjekk tilbake til slik me har spilt før. Me kom til flere sjanser og scoret 6 mål før Rubbestadneset fikk ein redusering på slutten av kampen. Fine solo prestasjon av spilleren til Rubbestadneset som scoret enkelt ålene med keeper etter å ha driblet gjennom fra midtbanen. Litt for dårligt i press der. Skulle gjerne sett at vi hadde holdt nullen i den kampen. Men alt i alt ein grei kamp der noen fikk prøve seg på nye plasser. God innsats gutter.

Gisle.