Tabell topp for Jenter 17

Halsnøy J17 topper tabellen etter 4 kamper med 10 poeng og 26-3 i målforskjell !!

Halsnøy J17 topper tabellen etter 4 kampe med 10 poeng og 26-3 i målforskjell !!

Etter uavgjort mot Fitjar og seier 9-0 over Skjergard har jentene spela to kamper til den siste veka:

- KringlebotnenSædalen / Halsnøy 1-8

- Halsnøy / Bjarg 7-0

Kampen mot Kringlebotnen Sædalen gjekk i Bergen forrige lørdag. Med kampstart kl 1100 måtte vi opp 0630 for å nå kampen.

Litt trøtte var me, men våkna når vi kom fram og måtte måke snø av banen før kampstart :) Me stilte med 9'er lag i denne kampen med Halsnøy debutanten Lea i mål.

Me var aldri trua av motstanderen og allerede etter 3 min sette Kristine inn 1-0. Me styrte for det meste banespelet og til pause stod det 4-1 til oss etter at Julie hadde putta tre mål.

Vart enige i pausen om å prøve å stå breiare i banen når vi hadde ballen for å skape mer rom til spel. Andre omgangen åpna jevn spelt, men etter 25 min var Julie frampå igjen 5-1 til bedre lag :) Før slutt scora Kristine 2 og Julie 1 mål og sikra 8-1 seier. Kjekt med 3 poeng når vi først tar turen til byn :)

Idag var det ny kamp mot Bjarg på sjølvaste Nya Myro på Sæbøvik - ein frykta arena for mange lag i nord Europa... Grasbanen var nykløpt, Erik hadde merka banen og alt låg til rette for ein god fotball dag. Me mønstra ett sterkt mannskap idag der kun Madel og Celina ikkje kun stilla, i tillegg måtte dessverre Ingrid tidlig kaste inn handkle pga skade.

Kampen åpna jamnspelt uten dei store sjansane til nokon av laga. Men etterkvart tok me over banespelet og etter 10 min lada Kristine skuddfoten 1-0 til oss. Me spela bedre fotball enn byjentene fra Bergen og etter at Kristine la på til 2-0 såg vi oss aldri tilbake :) Hanna fulgte opp med ett stolpeskudd etter 28 min, Julie la på til 3-0 etter pasning fra Kristine. Både Emma og Kristien var aleine med keeper men skudd rett utanfor. Pause og vi kontrollerte kampen. Igjen snakka vi om å spele ballen enkelt og vise oss bredt i banen :)

Det nærmeste Bjarg kom var frispark etter 8 min kor heile Halsnøy laget var i mur på streken til Lea. Litt klabb og babb, stolpeskudd men me fekk klarert ballen vekk etter Vanessa store glede :) Etter 12 min serverte Emma ein fin pasning til Ellinor som scora eit flott 4-0 mål. I denne perioden hadde både Julie og Ellinor fin skudd forsøk. Kristine legg på til 5-0 etter assist fra Julie. Etter 35 min setter Lea raskt igang ett angrep med utkast til Vilde som fyk gjennom Bjarg forsvaret og scorer sitt første seriemål for Halsnøy. Julie avslutter kampen og tåer inn 7-0.

Vel fortjent seier jenter og tabelltopp. Gratulera.

Vikitg at me når trenar godt framover slik at me kan utvikla spelet vårt enda meir.

Takk for frukt i pausen og kaffi på sidelinja :)