Trio/Halsnøy G16 vann 3-2 mot Baune

Sigeren burde nok vore klarare etter spel og sjansar, men da ville seg ikkje heilt framfor mål.

Lørdag tok Trio/Halsnøy G16  imot Baune til kamp på Kvednabekjen. Baune låg før kampen på 4 plass. De startet sesongen litt svakt, men etter at laget er blitt meir satsa på og spillere som var med A og Jr lag er kommet med, har de gjort det bra.
Rammene for dagen var veldig klare og det hadde guttene full kontroll på, vant de denne kampen så er det veldig mykje som skal gå galt, for at de ikkje skal klare og kvalifisere seg for 1 div til høsten.

Niko

2 mål av Niko

Kvednabekkjen bada i sol , så det var bare og innstille seg på ein varm slitekamp. Kampen opna jamnt , mulig med et lite overtak til Baune, men så satte me fart i den første gode overgangssjansen me fekk, synd den ikkje blei filma for det var et fantastisk angrep og inneholdt mykje av det me vektlegger.
Erik vinner ballen på midten, slår Marius som spiller igjennom Håvrd på løp på kant,han skjærer inn  og legger 45 ut til Niko som kjem i 100 på første stolpe og bredsider hardt inn 1-0. (Umiddelbart etter fekk Trio en forespørsel fra Man. United om de kunne få kjøpe heile laget for de trenger mykje nytt)

Like etter avspark pelmer Baune ballen fremover.  Kan sjå ut som me endå tenker på forhandlingene med United, for me lar ballen trille heilt inn, en spiss bestemmer seg til slutt for å løpe etter ballen å trille den i mål - værsågod Baune 1-1...

Kampen fortsetter forholdsvis jamnt, men no med et lite overtak oss. Me produserer nokon gode sjangser, Baune har bare et ufarlig frispark mot vårt mål.
Første omg ender uavgjort etter en kontrollert omg som ikkje er opp mot vårt max nivå. Dette må nok varmen delvis ta skylden for.
I pausen forandrer me formasjon igjen, akkurat som mot Austevoll. Går fra vår trygge 4-2-3-1, der me har veldig fin balanse i laget og over i 4-1-2-3 der me får meir trykk fremover. Dette gir umiddelbar effekt og i denne omgangen kjører me heilt aleine, triller ball lar Baune løpe og har fullstendig kontroll heile omg.
2-1 kommer etter at Erik dribler seg fint igjennom , legger til Ruben som later som han skyter/bommer på ballen og legger den igjen til Niko som enkelt sitter inn sin andre for dagen.

Så er det klart for 3-1. Patrick vinner ballen på midtbanen, tar den med seg nokon meter, finner ingen og spille til så då bestemmer han seg for å dundre den under tverrlegger fra 27.5 meter, enkelt og greit. Etter kampen sier Patrick at han gjør det lett igjen:-)

Sindre

Vedlig bra innhopp av Sindre

Så får me kollektivt solstikk. En feilpasning fører til brudd, Baune løper fremover, ingen gidd å følge han og ingen tenker på å gå i. Baune spilleren løper heilt opp til vårt mål og triller den inn. Resten av kampen kan bli spennende, men me har full kontroll og tar en viktig seier som kunne og burde vært større.
No skal det mykje til om laget ikkje blir blandt dei to beste, som sikrar opprykk. Og da vil evt motstanderene til høsten hete Brann, Fyllingsdalen, Åsane osv

Vebjørn R, Oliver, Henning, Vegard, Simen, Patrick, Erik, Håvard, Marius, Nikolai, Rasmus, Sindre, Vebjørn H, Ruben og Daniel.

Mål: Niko 2 og Patrick.

- Bjarte-