J17: To kamper og full pott i helga

Jentene hadde et tøft kampprogram med kamp både lørdag og søndag. Lørdag var det opp mot Ask heima på øyo og søndag var det tur til Bergen for å møta Gneist. Søndag kveld var 6 poeng i boks og 7-0 i målforskjell.

Jentene hadde et tøft kampprogram med kamp både lørdag og søndag.

Lørdag skulle vi møte Ask heima på kunsten og det skulle spelast 9'er fotball. Vi var litt spente på nivået til motstanderen da dette var et av de laga som låg i nærheten av oss på tabellen. Det viste seg at Ask var på høyde med oss innledningsvis, men etter at Vilde ga oss ledelsen 1-0 og Julie la på til 2-0 fekk vi kampen inn i vårt spor. 3-0 målet var et flott eksempel på effektiv fotball; vi vinner ballen etter Ask sin corner, Hanna speler fri Julie som setter ballen kontant i mål. Trur det var i alt 5 touch på ball før scoring - veldig bra !

Dommaren blåser av kampen og vi vinner 3-0. Ask brukte anledning til å skryte at vi var det desidert beste laget i divisjonen og at vi burde minst spele i 2. divisjon. ja ja....

Søndag bar det avgårde til Flesland, ikkje for syden tur, men for kamp mot Gneist i syden varme. Langt oppe på 20 tallet i skyggen og absolutt vindstille gjorde at vi vart enige om å ha drikkepauser midtveis i omgangene. Vi vart enige om å ha fokus på tre ting; 1) duellspel, 2) skudd og 3) gjenvinning. Leverte vi på disse oppgavene vil poenga være med heim igjen ! Også denne kampen vart spelt som 9'er, men på store mål = skudd fra gode skuddbein :)

Kampen igang og vi går ut som avtalt og har et lite overtak. Etter 3 minutter er Julie gjennom, blir felt og dommer dømmer straffe. Kristine setter den sikkert i mål til 1-0. Drømme start. Etter drikke pausen kjem Kristine seg fri på høgre sida og legger et perfekt innlegg som Vilde setter inn på bakerste stolpe - flott mål ! Pauseresultat 2-0.

I andre omgang legg Kristine, dagens beste spelar, på til 3-0. Julie avslutter kampen med 4-0 etter flott innlegg fra Konstanse.

Bra gjennomført kamp kor me gjennomførte arbeidsoppgavene våre.

Turen heim vart sjølvsagt krona med softis på ferja :)